Julegaveønsker - makeup

Julegaveønsker – til hjemmet

Det er ingen hemmelighed at jeg som regel ønsker mig makeup eller tøj, hvis jeg ønsker mig noget til mig selv. Eller tasker.. som regel tasker faktisk 😉

Men der er dog nogle ting som jeg gerne vil have indenfor døren i 2015, og som man jo passende kan ønske sig i julegave.

Piet Hein plakat, som er noget af det sjoveste jeg længe har læst. Lige præcis dette digt har en hel speciel betydning for mig, men udover at det personligt betyder noget for mig så synes jeg at de er så velskrevet at jeg altid får et smil på læben når jeg læser dem.

Trip Trap skærebræt, jeg mangler et godt, stort og tungt skærebræt som bliver liggende på bordet når man arbejder med det. Nej hvor er jeg træt af de lette, lavet af plastik, som glider rundt bare man kigger på dem. Dette er desuden også ret pænt 🙂

Håndklæder fra Magasin, som er så fantastisk bløde. Jeg har længe drømt om dem, men hvis man gerne vil skifte alle sine håndklæder ud, kan det hurtigt blive en dyr omgang. Jeg ønsker mig dem i denne flotte, lyse blå farve samt i mørkegrå. Begge dele vil passe pænt ind til vores helt hvide badeværelse.

Nomess Toolbox, ville passe perfekt på mit sminkebord (skal nok vise billeder en dag). Jeg har i forvejen en anden af deres makeupholdere som jeg elsker. Det lyder fjollet, men jeg bliver glad over at se den hver gang jeg sætter mig for at makeuppe 🙂 super praktisk og enkel og fin.

Krus fra Design Letters, som ville pynte både derhjemme samt på mit skrivebord her på arbejde. Jeg mangler så meget et termokrus, men det er åbenbart en stor og langvarig beslutning (så find da bare en kop altså) – det skal åbenbart ikke være så ligetil. Men den her er pæn!

Sengetøj fra Hay, som er noget af det pæneste sengetøj jeg nogensinde har set. Det er så enkelt og flot og det ville være så flot at jeg faktisk ikke tror at det ville være nødvendigt med et sengetæppe 🙂
(mindre “overflødigt” stof vil sikkert være et godt salgsargument overfor kæresten)

Julegaveønsker til hjemmet

 

HAY sengetøj her // Piet Hein plakat her // Håndklæder fra Magasin her // Krus fra Design Letters her // Södahl plaid her // Trip Trap skærebræt her // Nomess Toolbox her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveønsker - makeup