Thailand - Khao Lak

Hvem er jeg ?

Nå.. men jeg skal være helt ærlig og sige at jeg var nødt til, stille og roligt, at prøve det her med at blogge lidt af, inden jeg vidste hvor meget det egentlig er mig. Jeg har altid utrolig høje krav til mig selv, og vil helst gøre alting perfekt. Og hvis det jeg så laver ikke er helt godt nok, så kan det også være lige meget. Men efter at have tænkt over det, så synes jeg jo faktisk at det er ret sjovt, det her med at have en online dagbog hvor jeg kan få lov at dokumentere mine tanker og hvad jeg får mine dage til at gå med. Så jeg holder ved 🙂 og gør det fordi jeg synes det er sjovt og hyggeligt, og uden at skulle gå op i besøgstal, kommafejl og lignende.

Når det så er sagt, så har jeg også haft det ret svært med at skulle sætte et billede af mig selv op på siden. Så er man jo lige pludselig ikke anonym mere (i det her tilfælde er jeg nok, har jo ikke læsertal som Mascha Vang) 😉 – men jeg håber at I ved hvad jeg mener. Det er ret grænseoverskridende. For hvad nu hvis der sad nogen der syntes at det man lavede var noget værre l*rt. Så kunne de jo pludselig se hvem det var der havde skrevet alt det her?

Men engang imellem må man bare lige tage sig sammen. Hvem gider også læse en blog, hvis man ikke ved hvem der står bag den?

Så… derfor… i utrolig dårlig mobilkvalitet… (puha!)

1525661_10202326334013687_1734787192_n

Nå.. det er måske ikke så slemt. Man kan jo altid lukke siden ned hvis man ikke gider at kigge med 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand - Khao Lak