CoolCos blush

Hjemme :)

Så er jeg tilbage i DK 🙂 eller det har jeg faktisk været siden lørdag eftermiddag, og selvom jeg insisterede på at det der jetlag ikke var noget jeg arbejdede med, så har jeg alligevel været ramt. Så ramt at jeg først idag, efter at have sovet siden 19.30 igår aftes, føler at jeg er ved at være med igen.

Jeg har haft en fuldstændig fantastisk ferie med så mange dejlige oplevelser. Jeg har slappet utrolig meget af, spist lækker mad, holdt i hånd med min søde kæreste, vandret i regnskoven, redet på elefanter, badet i lækkert, varmt havvand mens solen gik ned, set varaner og skorpioner og aber, sejlet kajak og nydt den smukkeste natur jeg nogensinde har set.

Jeg overvejer at lave en lille miniguide (uden overhovedet at skulle lyde som en ekspert!). Men det kunne være at jeg kunne komme med lidt tips og tricks og dermed også få lov at vise en masse billeder 😉

Skal dog lige lande rigtigt og have indhentet lidt småting, og så skal jeg nok få skrevet lidt om min fantastisk tur 🙂 håber I har haft det dejligt!

FullSizeRender14

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CoolCos blush