Weekend og Usher

Koncert, housewarming og biograftur

Jeg har haft en dejlig weekend 🙂 sådan virkelig dejlig. Fredag aften brugte jeg i skønt selskab med min søster og 6.999 andre piger til Usher koncerten. Han gjorde det godt, og spillede heldigvis rigtig mange gamle sange (som jo er det man gerne vil høre) og skabte en fed stemning. Det første kvarters tid virkede han dog noget fraværende, men det kom han hurtigt efter og fik rigtig godt gang i publikum. Og så kan han jo noget med de der dansetrin. Hold nu op hvor er han god. Og hvor er det fedt at man gør så meget ud af dansedelen, det passede bare fuldstændig ind. Han får 4 stjerner ud af 5 🙂

Usher 1

Publikum får til gengæld dumpekarakter! Helt ærligt piger.. kan vi ikke godt allesammen blive enige om at vi tager til koncert for at have en fest, og så forsøge at opføre os ordentligt. Overalt hørte jeg piger der skændtes fordi den ene lige var kommet til at røre den anden, og der var endda flere der var ved at komme op at slås. Really?? Det er der jo ikke nogen der gider.. og hvis man gør – så bliv hjemme. I ødelægger det for alle andre.
Nå, nok brok. Alt i alt en fed koncert og en rigtig hyggelig aften med min søster 🙂

Usher 2 Usher 3 Usher 5

Lørdag stod den på lidt forskellige ærinder og så en housewarming. Og da jeg åbenbart er typen der hellere vil sidde på køkkenbordet og drikke white russians end at tage billeder, så har jeg intet at vise 🙂 men blev siddende på førnævnte bord til kl. 4 om morgenen, og så ved man at det har været hyggeligt.

Kan til gengæld vise et billede af den film vi har inde og se igår, efter at have sovet hele søndagen væk. Flot og rørende film, og med en skuespilpræstation i verdensklasse. For pokker da, hvor var han god! Den kunne godt have brugt en smule mere historie om hans arbejde og en smule mindre om familielivet, hvis man skulle sige noget. Blev ikke så meget klogere på hans teorier som jeg havde håbet på. Men smuk film, der fik mig til at snøfte en del gange 🙂

Jeg håber også at I har haft en dejlig weekend!

the theory of everything Theory_of_Everything 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend og Usher