Regntøj på den søde måde

Festival, trøsteshopping og en køkkenhave

Så blev her dælme stille… i morges sendte jeg kæresten og 3 venner afsted til Roskilde i en taxa. Glade, fulde af forventninger og med de største smil jeg længe har set. Han har glædet sig SÅ meget. Og jeg er kun en lille smule misundelig.. okay, det er løgn. Jeg er mega misundelig. Det har været helt ok, indtil igår da det rigtig gik op for mig at han nu er væk i 8 dage hvor han skal feste, drikke øl, høre lækker musik, nyde solen (den kommer i næste uge) og have en masse fantastisk oplevelser.
Og jeg under ham det, det gør jeg virkelig. Men blev lige kortvarigt ramt af sådan en “så jeg skal være alene hjemme i 8 dage siger du”?? – det kan jeg da ikke. Hvad søren skal jeg lave. Hvem skal jeg tale med om min dag når jeg kommer hjem, hvem skal jeg spise aftensmad med, kan jeg overhovedet falde i søvn når han ikke ligger ved siden af?

Og selvfølgelig kan jeg det! Det er jo trods alt ikke første gang vi er væk fra hinanden, og han tager jo sådan set på Roskilde hvert eneste år.. sidste år tog jeg min mor under armen og fløj til solrige Spanien, men i år har jeg ikke ferie, og skal arbejde hele ugen.

Jeg har jo alt muligt jeg kan lave, folk jeg kan genere og besøge og ringe og fortælle om min dag, ting jeg kan ordne herhjemme, og så kan jeg jo få arbejdet, blogget, set youtube og dårlige tøse-serier. Og jeg kan jo godt sove alene. Det er lidt mærkeligt, men selvfølgelig kan jeg det. Det lyder så meget som et first world problem, og jeg lover at jeg også selv tænker “så slap dog af” – det er ikke kun jer 😉 men følelser er ikke rationelle, og lige idag, med udsigt til 8 dage alene hvor han fester og jeg arbejder og tømmer opvaskemaskine og sorterer sokker, så savner jeg ham sgu.. ret meget.

Men det er sundt at savne hinanden! … det prøver jeg lige at bilde mig selv ind 🙂 Og fordi jeg havde ret meget ondt af mig selv da de var taget afsted, gik jeg en tur på trøste-shopping tur ind mod byen. Hvor jeg kom forbi Kongens Have, som har lavet en fin lille køkkenhave midt i det hele. Og som egentlig var det jeg ville fortælle jer om.. nå, sådan er det når man har svært ved at begrænse sig 🙂 er det ikke fiiiiint??

Ps. jeg købte intet.. ikke en skid. Hvorfor er det lige at man aldrig kan finde noget når man har mest brug for det??

lørdag 1

lørdag 2

lørdag 3

lørdag 4

lørdag 5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regntøj på den søde måde