Pigeweekend i London

Teenagehud / problemhud

Nå, nu kommer der et af de mere pinlige indlæg her på bloggen. Vi skal snakke irriterende hud der slår ud!

Jeg har aldrig haft de store problemer med uren hud, og slet ikke som teenager. Selvfølgelig kunne jeg slå ud engang imellem, men det var så lidt at det aldrig rigtig fyldte noget. Og det betød at min hud faktisk var rigtig fin, sammenlignet med mange af mine veninders.

Da jeg blev 22 – ish, var det ligesom om der skete noget med min hud. Lige pludselig begyndte jeg at slå ud, og endda ret voldsomt. Jeg tænkte at det nok var pga. noget jeg havde spist, forkert hudpleje eller makeup, så jeg prøvede at ændre lidt i mine rutiner. Men siden dengang er det faktisk kun blevet værre og værre.

Der er 2 problemområder. Det ene er min pande, hvor jeg som regel slår ud med bitte små urenheder. Det er meget småt, men til gengæld dækker det næsten hele panden, hvilket gør at den ser helt vildt ujævn ud. Jeg synes selv at det er ret tydeligt. Det andet problem er omkring min mund, især lige over min hage. Her slår jeg ud med store, røde urenheder. Disse er de værste, for jeg er konstant øm og lidt hævet.

Det betyder også at jeg konstant dækker min hud til med concealer (foundation fungerer ikke) og den får dermed ikke luft og ”ro” til at komme sig. Men omvendt, så tager jeg simpelthen ikke på arbejde, med de store røde plamager jeg har. Det irriterer mig, for jeg ville jo helst bruge så lidt makeup som muligt, og jeg har også været igennem RIGTIG mange forskellige concealers for at finde en der kan dække, og som holder hele dagen. Min løsning har været MAC Pro Longwear concealer.

Mine urenheder har desværre også betydet at jeg har en del røde ar og mærker de steder hvor jeg har været udsat. I rigtig gode perioder, kan de næsten forsvinde helt, hvilket trøster mig ret meget, men i lange perioder er det slemt. Da jeg for knap 3 år siden mødte min kæreste, var jeg så flov over det, at jeg rensede min hud, tog en smule concealer på igen når jeg gik i seng, og hvis jeg kunne, så stod jeg op før ham for at tjekke hvordan min hud nu så ud. Jeg havde nemlig en rigtig dårlig vane med at slå ud i løbet af natten. Heldigvis har jeg den sødeste og mest forstående kæreste, der naturligvis er fuldstændig ligeglad med hvordan min hud ser ud når jeg vågner. Det er kun mig selv der er irriteret over det.

Jeg har grædt, været sur, testet ALT fra apoteket, været på en latterlig skrap antibiotikakur, været hos akupunktør og jeg ved snart ikke hvad, for at komme mit problem til livs. Jeg har haft verdens mest fedtede hud fordi den skulle have tilført fugt, jeg har haft den tørreste (så tør at foundation skallede af i flager) fordi den skulle udtørres af diverse anti-blemish produkter.

Nu lyder det som om jeg har fundet en løsning på mit problem.. det har jeg ikke. MEN, jeg har måske fundet noget der fungerer for mig. Og hvis det gør, så giver jeg naturligvis rådet videre! Jeg har i kun 4 dage brugt en creme fra MD Solutions, som på de kun 4 dage, har fået min hud til at slappe af, og jeg er ikke slået ud efter jeg er begyndt at bruge den. Den hedder MD Formulations Continuous Renewal Complex.

Selvfølgelig kræver huden noget længere tid før man kan se om der sker en forandring, og jeg lover at holde jer opdateret.

Har I også haft problemer med uren hud? – og hvis ja, hvad har I så gjort?

I kan finde den, på tilbud, lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigeweekend i London