Tøj fra Vila på en tirsdag

Film crush

Ååårrrh mand! Jeg opdagede idag, helt tilfældigt, at der kommer en ny Tarantino film 😀 lige så begejstret jeg var, lige så trist blev jeg over at den først kommer til januar 2016. Der er virkelig lang tid til, når man sådan glæder sig. Nå, men den skal helt klart ses, og helst i Imperial så jeg får alle hans fantastisk lydeffekter og den fede musik med, som er så stor en del af hans film. Kæresten er allerede blevet informeret om at han ikke skal lægge planer for januar før vi ved hvad dag vi kan komme ind og se den 😉

Imellemtiden tænkte jeg så at jeg kunne underholde med mine yndligs Tarantino-film 🙂

Inglorious Basterds

Denne film er så fed så fed, og klart min yndlings. Jeg elsker den rolle som Brad Pitt har fået, og som jeg synes at han klarer så godt – “Arrivederci” 😉  Og så er Christoph Waltz så dygtig en skuespiller, at han brænder igennem i alle scener han er med. Alle andre bliver pludselig degraderet til bi-roller.

inglourious_basterds_poster06

Reservoir Dogs

Dialogen i denne film er jo det der bærer det hele. Og den er genial. Karaktererne er gennemførte, handlingen er fed og selvom historien er enkel og foregår så få steder, så er der så mange detaljer der gør at jeg kan se den igen og igen.

878096-reservoir_dogs_art_01

Pulp Fiction

Klassiker på alle måder 🙂 og nok også grunden til at den ligger i top 10 over verdens bedste film. John Travoltas flotte hår, Samuel Jacksons ditto og de fede dialoger gør at denne film sagtens kan ses årligt.

thumbnail_poster_color-PulpFiction_11r2_Approved_640x360_141767235537

Django

Denne film er rørende, sjov og underholdende. Jeg så den i biografen, og selvom nogle mente at den var en smule langtrukken, så var jeg underholdt fra jeg satte min mås i biografsædet, og til jeg rejste mig igen 🙂

django-unchained-2012-wallpapers-7

Hvilken Tarantino film er din yndlings? 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj fra Vila på en tirsdag