Onsdags outfit-inspiration

Alene hjemme

Jeg har været alene hjemme en hel weekend. Og det er der jo absolut intet galt med, men må nok konstatere at det absolut ikke klæder mig! Kæresten var taget på herretur til Bornholm med 3 venner. Noget med sild der skulle spises, syp der skulle drikkes og en travbane der skulle tabes penge på.

Og mig? Jeg brugte min weekend på at spise en hel plade marabou med lakrids, have fedtet hår i 3 dage, gå rundt i joggingtøj det meste af lørdagen og hele søndagen, spise flæskestegs-madder, drikke varm kakao med skumfiduser, se minimum 10 afsnit af New Girl, rode HELE lejligheden til i et forsøg på at sortere ud, købe et par alt for dyre støvler og 2 par bukser, drikke portvin i tidligere nævnte joggingtøj, se youtube, spise morgenmad i sengen, græde til tøsefilm, lægge ansigtsmaske og sove morfar på sofaen.

Jeg havde egentlig tænkt mig at jeg skulle skrive en masse indlæg, og jeg nåede ikke engang at tænde for computeren.

Og igår, søndag, bevægede jeg mig KUN ud af lejligheden for at smide skrald ud. Jeg har hygget mig, slappet max af og synes egentlig at alle burde have sådan en weekend engang imellem. Men hold da op hvor har jeg set ynkelig ud, og hvor er jeg dog glad for det kun var mig der skulle nyde det syn 😉

Jeg håber at I har haft en fantastisk weekend!

IMG_4337

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdags outfit-inspiration