Mere miniferie i Berlin

Miniferie i Berlin, sidste del

 

 

Sidste del af min tur til Berlin 🙂 Der er lidt mange billeder, men det er dælme svært at begrænse sig når der er så mange flotte steder at dele.

Udover Muren så vi naturligvis også en masse andre af de ting man skal opleve. Fjernsynstårnet, Checkpoint Charlie (som gave lidt gåsehud), Brandenburger Tor, Domkirken, flere mindesmærker og så skulle vi selvfølgelig også testen hvordan en wienerschnitzel smager i Berlin. Jeg må så ærligt indrømme at jeg foretrækker den danske udgave. Der manglede både sovs, varme kartofler i en eller anden udgave, perberrod og kapers. Men så er det da prøvet. I en voldsom stor udgave.

Berlin er helt sikkert ikke en by jeg er færdig med, og jeg arbejder allerede på at overtale min kæreste til at tage en tur med herned. Byen har så meget at byde på. Både for dem der er historisk interesserede og for dem der gerne vil shoppe, drikke kaffe og nyde alle de andre muligheder som byen har 🙂

IMG_41751IMG_42551IMG_42561IMG_41641IMG_41681IMG_42671IMG_42651IMG_4225IMG_4224IMG_4135

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere miniferie i Berlin