Julegaveideér til hende - ansigtspleje

Test af MK olier

Jeg har taget mig en fridag idag, jeg får nemlig besøg af min søde mor 🙂 vi skal på strøgtur, købe julegaver, se al den smukke julebelysning (især ved Magasin, D’ Angletere og Nyhavn) og så skal vi ud og spise frokost et hyggeligt sted. Jeg glæder mig SÅ meget 🙂

Jeg ville egentlig bare lige fortælle at jeg er har tænkt mig at teste en af de populære MK olier samt juice. Man får jo tilsyneladende den smukkeste hud og glød, skinnende hår, sund mave og mindre sukkertrang. Hvilket ville være rart. Især fordi jeg idag har valgt at spise chokolade til morgenmad… Så deeeet.

imageimage

Jeg startede i lørdags og har derfor været igang i 6 dage. Jeg kan ligeså godt sige det som det er – det smager RÆDSELSFULDT! Men jeg satset på et fantastisk resultat og så må man jo lide for skønheden 😉 jeg vender tilbage med anmeldelse når jeg har været igang i en måneds tid 🙂 dejlig fredag til jer!

imageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveideér til hende - ansigtspleje