Quentin Tarantino - The Hateful Eight

Redken Color Extend Magnetics anmeldelse

Mit hår er glad for Redken.. det er det altså 🙂 så kort tror jeg at de fleste anmeldelser af Redken produkter kan skrives af mig.

Men for lige at sætte nogle flere ord på, for det fortjener den her serie, så må jeg hellere starte med at sige at hele sættet her holdt mit hår blødt og lækkert i ca. 2 måneder. Serien består af en shampoo, balsam, kur og en leave-in spray.

IMG_3951

Som mange andre Redken serier så indeholder denne også sulfater, så hvis man ikke er til den slags, eller har tør hovedbund, så er det ikke disse produkter man skal bruge. Hvis man ikke er generet af sulfater, og man oveni købet har farvet hår, så er det en rigtig god ide at komme igang 🙂 jeg fik farvet mit hår for næsten 3 måneder siden. En mørk farve, som skulle ramme min egen så jeg måske bliver helt hårfarvningsfri om ikke så længe. Da det blev farvet, tænkte jeg, at jeg hellere måtte prøve at holde på farveintensiteten og den flotte glans som ens hår får og derfor begyndte jeg på disse produkter.

Hele serien dufter ganske skønt, omend noget kraftigt. Jeg vasker hår hver 2. dag og 1 gang om ugen bruger jeg en hårkur. Shampoo og balsam fungerer rigtig fint for sig selv, og man behøver ikke at bruge særlig meget.

Hårkuren fortjener lidt mere forklaring. Den fungerede ok hvis jeg lod den sidde i håret i ca. 5 minutter, men jeg fandt ud af at det gjorde en KÆMPE forskel hvis jeg lod kuren sidde i håret i en halv times tid og satte det op med et spænde. Hvis den får lov til at arbejde lidt længere, så får man det blødeste hår. Og følelsen varer ved i mange, mange dage.

Sprayen har jeg brugt hver eneste gang jeg har vasket hår, lige inden jeg skulle tørre det. Den hjalp med at sikre at håret blev beskyttet mod varmen fra hårtørreren og at det ikke blev stift og tørt.

IMG_3950

Forlængede det så hårfarven? – ja det tror jeg faktisk 🙂 mit hår har set sundt og næsten nyfarvet ud i al den tid jeg har brugt produkterne. Og sådan en glød fra en ny hårfarve plejer ellers ikke at vare længe på mig. Så konklusionen er at man får blødt og medgørligt hår, og at jeg i den grad føler at det har bevaret hårets flotte farve 🙂 kæmpe anbefaling herfra!

Serien kan købes lidt billigere her


IMG_3948

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quentin Tarantino - The Hateful Eight