New York - hvornår skal man besøge byen?

Onsdagsoutfit inspiration

Jeg er hjemme igen! 🙂 og har haft en fuldstændig fantastisk ferie, som jeg fortæller om henover de næste par dage. Og viser billeder fra.. mange billeder. Jeg undskylder på forhånd 🙂

Det er måske en lille smule inspireret af al det Tommy Hilfiger tøj jeg har set på min ferie, men jeg er altså blevet vældig forelsket i denne t-shirt 🙂 var endda også inde og prøve det, men gik fra den. Og jeg kan ikke forklare hvorfor. Men farvesammensætningen af den hvide, mørkeblå og røde er så flot, og er egentlig lidt et gennemgående tema i meget af det tøj jeg er lun på for tiden.

Glædelig onsdag til jer! 🙂 jeg håber på masser af solskin og tidligt fri!

onsdagsoutfit inspiration 11.maj.2016

Tommy Hilfiger t-shirt her  //  Vila jeans her
//  Mads Nørgaard klipklappere her  //  Decadent round bodycross taske her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York - hvornår skal man besøge byen?