Inspiration til soveværelset

Wella SP Luxe Oil

 Jeg er lidt sær omkring mit hår. Jeg elsker at afprøve nye, lækre produkter og se hvilken virkning det har. Samtidig hader jeg at have for mange styling produkter i håret.

Det skal ikke være nemt 🙂 Jeg elsker følelsen af nyvasket hår, inden man begynder at proppe alt muligt i det. Men når man så har lidt fladt hår og er den heldige ejer af de mest vanvittige fimre-hår, ja så er man nødt til at gøre noget. Og en af de ting jeg som regel gør, er at putte lidt olie i håret.
Og her var det så at jeg opdagede denne – Wella SP Luxe Oil. Den er F A N T A S T I S K !

Wella SP luxe Oil 6

Wella SP luxe Oil 8
For det første dufter den helt vidunderligt. Jeg har flere gange tænkt at jeg ikke havde lyst til at tage parfume på, da jeg ikke ville dufte af andet end denne. Derudover så føles mit hår så utrolig blødt, sundt og lækkert. Jeg har, helt ærligt, aldrig prøvet en olie der er så god for mit hår.

Jeg bruger meget, meget, meget lidt og endelig kun i spidserne, ellers har jeg fedtet hår indenfor et par timer (men det gælder alle olier, denne er ikke mere fedtet end andre).

Til gengæld får jeg altså det blødeste hår nogensinde!

Wella SP luxe Oil 9

Jeg har et par gange også forsøgt mig med at bruge den som varmebeskyttelse inden jeg skulle tørre hår og det fungerer altså også ret godt. Eneste minus ved denne metode er naturligvis, at man ikke kan påføre det andre steder end i spidserne. Og jeg plejer gerne at give hele håret en tur med varmebeskyttende spray.

Alt i alt så er dette en virkelig god hårolie og jeg vil klart anbefale den 🙂
Så bare et lille tirsdags tip herfra.


Wella SP luxe Oil 2


Wella SP luxe Oil 4

Olien kan købes flere steder på nettet, bl.a. her,  herog endnu billigere her

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til soveværelset