Koncert, housewarming og biograftur

CoolCos blush

 Som jeg tidligere har skrevet så leder jeg altid efter en god blush, og det er hverken navn eller emballage der skal afgøre om en blush får lov at blive eller ej (okay jeg er en emballage-sucker, men den skal bare være pæn, ikke nødvendigvis have et fancy navn).

Så da jeg fik mulighed for at prøve denne blush fra CoolCos var jeg nødt til at teste hvad den kunne. Jeg har faktisk aldrig prøvet noget af deres makeup før, og så er det måske i virkeligheden lidt synd at dette skulle være min første oplevelse med dem.

Denne blush er nemlig ikke særlig god. Efter min mening. Farven er faktisk ret fin, omend nok bedre til sommer end vinter. Der er ikke glimmer i, og den er nem at arbejde med og påføre. Problemet opstår dog når jeg, allerede efter en times tid,  har problemer med at se farven på mine kinder. “Jamen så put da noget mere på” – jo jo, men jeg vil jo helst heller ikke ligne en klovn når jeg træder ud af døren 🙂

CoolCos Blush 1

Næste udfordring er at den er begyndt at smuldre. Den ser allerede meget brugt ud, på trods af at jeg faktisk kun har brugt den i ca. 14 dage.
Små stykker blush falder ud, og emballagen ser allerede ud som om den har ligget løst i min taske gennem mange måneder, hvilket ikke er tilfældet.

CoolCos Blush 2 CoolCos Blush 3 CoolCos Blush 4

Spejlet er helt ridset, og selvom jeg aldrig bruger det lille spejl der tit sidder i låget, så giver det dog et meget slidt, og billigt look. Farven står desværre kun på emballagen, som jeg selvfølgelig har fået smidt ud (man kunne da godt lige skrive det på produktet også, ik).

CoolCos producerer produkter uden parfume og parabener, og hvis I vil se hvilke produkter man ellers kan få, kan I læse mere her

Så kære CoolCos, fortsæt med de fine farver, emballagen kan jeg leve med når priserne er billige, men holdbarheden skal der altså arbejdes lidt på. Ellers har man brugt sådan en i løbet af en måned, når man skal påføre blush så mange gange om dagen 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koncert, housewarming og biograftur