En hyggelig onsdag aften i Fælledparken

H&M trends

Da jeg var en sød, lille pige med lidt for lange arme, fødder der ikke passede til resten af kroppen og et pandehår som Brenda ville have været misundelig på, brugte jeg timevis på at se Beverly Hills. Det gør jeg til dels stadig. Den kører jo altid på en TV2 eller Zulu, og når der sniger sig en sygedag ind engang imellem, så er det altså Beverly Hills (og chokolade) der hjælper bedst.

Jeg sad derfor og smilede for mig selv da det nye katalog fra H&M dumpede ind. Det er jo ren 90´er / Beverly Hills stil. Jeg elsker det 🙂 Dermed ikke sagt at jeg kan bære det, for man skal dælme have den korrekte krop for at det ikke ser stort og sløset ud. Men hvor er det dog fint med bare skuldre, løse jeans og store, hyggelige trøjer.
Som jeg ser det så skal jeg ud og investere i jeans (både dem med huller og de lidt løse og lyse), brændte farver, hvide sneakers, hyggelige striktrøjer, noget med mønster, lyse pasteller og mere  casual tøj end jeg plejer at skrue mig ned i grundet kontorjob. Men nu er det lovligt! (H&M siger det selv) og så skal jeg dælme være med på moden da 🙂

HM13

HM15HM6HM25HM7HM14 Nu lyder det som om at vi alle sammen skal se ud som man gjorde i 90´erne. Det skal vi naturligvis ikke. Vi skal også stadig se ud som man gjorde i 70´erne 🙂 der er stadig lidt trompetbuks og sådan at spotte. Og de brændte farver hører vel egentlig lige så meget til 70´erne som 90´erne.

Er der noget af det I skal have? Jeg er stadig igang med at sætte krydser ud for alt det jeg ønsker mig 🙂

HM23HM19

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyggelig onsdag aften i Fælledparken