Back in business

Lancôme Grandiose mascara

Idag skal det handle om jagten på den perfekte mascara. Personligt har jeg brugt rigtig mange år på netop denne jagt, og indtil videre kun med det resultat at uanset hvor dyr en mascara jeg har købt, så laver L´Oréal en der er bedre.

For nylig var der dog tilbud på den nyeste mascara fra Lancôme, og når man ved hvad indkøbsprisen på sådan en fætter er, så er man vel krejler nok til at vide hvornår man skal slå til. Jeg bestilte derfor 1 stk. af Lancôme Grandiose som ses nedenfor.

Lancôme Grandiose

Emballagen er så Gudesmuk at jeg til hver en tid ville have den stående fremme – bare fordi den pynter. Den er så elegant med sit låg som er lidt gennemsigtigt og hvor man, på elegant vis, har placeret en lille blomst. Jeg er en sucker for flot emballage, så jeg var allerede glad da jeg åbnede æsken.

Jeg kan dog afsløre at glæden hurtigt forsvandt. Jeg har ok erfaringer med Lancôme mascaraer, men denne her er de gået galt i byen med. For det første forstår jeg simpelthen ikke den bukkede børste. Jo jo, jeg ved at det skal gøre det nemmere, men det synes jeg bare ikke at den gør. Den generer ikke, men hjælper heller ikke.

Derudover, så har jeg desværre erfaret (og gider folk ikke godt sige det til én, skal man virkelig opdage det når man kigger sig i spejlet en time før man skal hjem fra arbejde??), at den smitter af. Min mascara har på snedigt vis fået sneget sig op lige over globelinjen. Næsten som et ekstra sæt øjenbryn, under de rigtige af dem. Og det er ikke fordi at jeg har gjort noget anderledes i forhold til hudpleje eller øvrig makeup. For da jeg en dag påførte en Maybelline mascara i stedet, var problemet væk.

Det var alligevel for 150 kr. spild af mascara. Efter ca. 14 dage blev jeg så træt af den røg i skraldespanden. Nuvel, vipperne blev lange og fine. Men kun i ca. 2-3 timer, og så var det lige som om at mascaraen hellere ville kravle nordpå…
Så efter min ydmyge mening, så vinder L´Oréal stadig.

Gode anbefalinger modtages MEGET gerne 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in business