Fredag aften med kollegaerne og en afslapningsweekend

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

Nå de damer! 🙂 nu skal det være. Jeg vil også være en af dem der vågner op med smukke bambi-vipper og som ikke behøver at kæmpe med at få de 15 øjenvipper jeg har på hvert øje, til at se ud af noget hver eneste morgen.

Jeg skal teste M2 Beaute Eyelash Activating Serum. Og jeg har tænkt mig at dokumentere hele molevitten herinde 🙂 Jeg har læst en masse anmeldelser, men jeg synes desværre ikke at jeg kunne finde særlig mange der indeholdte billeder og som gav en god beskrivelse af produktet og resultatet. Dog fik jeg læst mig frem til at der er ret mange fans rundt omkring.

m2-lashes-eyelash-activating-serum-5-ml-stimulerende-serum-til-oejenvipperne

Og når julen og alle dens fester står for døren, og man skal vente 6-8 uger på et færdigt resultat, så er det bare med at komme igang. Og det gør jeg så 🙂 Jeg starter i aften, og så tænker jeg at jeg vil give en update ca. hver 14. dag. Og det er med billeder.. forhåbentlig. Hvis jeg kan tage nogle der yder resultatet retfærdighed 🙂 kort og godt, så har jeg tænkt mig at lave en mere uddybende anmeldelse af hele det her projekt, end mange af de andre man kan finde rundt omkring. Jeg forventer lange og fyldige vipper inden længe, og jeg håber virkelig at den lever op til hvad den lover.

Sådan en serum er en pebret sag – men jeg bilder mig selv ind at jeg jo i længden sparer utrolig mange penge på mascara. Og øjenmakeupfjerner 😉 Hvis man dog alligevel synes at 990,- er liiiiige i overkanten, så findes den lidt billigere her

Nuuuj hvor er det spændende – held og lykke til mig 🙂 Er der nogle af jer der har prøvet den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag aften med kollegaerne og en afslapningsweekend