Onsdagsoutfit inspiration

Ole Henriksen express the truth ansigtscreme – anmeldelse

Som jeg skrev i mandags så er min ansigtspleje sådan nogenlunde den samme. Nogenlunde. For selvom jeg har fundet nogle produkter der passer perfekt til mig, så skal der stadig være mulighed for at teste lidt nyt. Og når der skal testes så er det som regel dagcremen der bliver sat til side til fordel for noget nyt. Og nu kom turen til cremekongen Ole 🙂

IMG_5979IMG_5975

Jeg har engang fået denne creme som en lille prøve, og den var jeg meget glad for. Så nu skulle den prøves i stor størrelse. Express the truth cremen indeholder  afrikansk rød te som beroliger huden, macadamia nøddeolie der reparerer huden og C-vitamin der stimulerer kollagen produktionen. Bum.

Alle har forskellig hud, og derfor kan det være at der er nogen der ikke synes at de får noget resultat ud af denne, men min hud reagerer i hvert fald på den. Jeg startede med at bruge den om morgenen, men har faktisk måtte stoppe igen. Og det er ikke fordi den ikke virker, den virker måske næste for godt. Jeg kan mærke at cremen arbejder lige med det samme, når den kommer på, og kort efter begynder min hud at blive rødlig. Ikke som om den er irriteret, som den fx bliver når jeg bruger skintonic med alkohol i, men mere fordi det føles som om at den får et ordentlig skud af noget virkelig godt. Rødmen lægger sig i løbet af 10 minutter, men jeg føler faktisk at jeg har lidt mere “liv” i huden resten af dagen. I øjeblikket bruger jeg den dog kun i weekenden, for lige at vænne min hud til den.

Og jeg synes faktisk jeg kan se forskel. Ikke at rynkerne er væk eller jeg ligner en der har fået en ansigtsløftning, men jeg får helt sikkert en flot glød og lidt mere farve i kinderne. Huden ser bare mere levende ud. Skide god forklaring, ik? 😉 Kort sagt: Den kan anbefales, men start forsigtigt ud hvis du har lidt sart hud.

IMG_5978IMG_5976 IMG_5977

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdagsoutfit inspiration