Thailand part 1 - Khao Lak, Phang Nga

Thailand part 2 – Khao Lak

Mit bloggeri gik kortvarigt i stå, grundet vanvittig travlhed på arbejdet og en tøseweekend til London 🙂 den skal jeg nok fortælle mere om.

Men først, lidt mere fortælling om vores tur til Thailand. Selv nu, 1 måned efter vi er kommet hjem, kan jeg stadig lukke øjnene og forestille mig at vi sidder på stranden og ser solnedgang 🙂

Here goes..

Flyturen:
Vi ledte en del på nettet efter billetter, og de fleste steder skulle man have mindst 1 stop og så ville turen hurtigt tage næsten 24 timer. Vi fandt dog billetter gennem Startour som fløj direkte, og her kunne vi få billetter tur/retur for lige knap 5.000 kr. pr. person.
Flyturen gik så fint, ingen problemer overhovedet. Eneste lille øv var at man skulle betale 70 kr. ombord på flyet for at få lov at se film og serier, det var vi ikke blevet oplyst om. Og da man så havde betalt så viste det sig at der kun var 1 afsnit fra hver serie. Det er ret dårlig stil. Om ikke andet, skal man i hvert fald oplyse om det inden man kræver betaling.

FullSizeRender63

Transport fra lufthavnen:
For at komme fra lufthavnen til Khao Lak, valgte vi at bestille en taxa. Vi skulle køre i knap halvanden time, og efter lidt søgen på nettet fandt min kæreste et firma der havde fået rigtig gode anmeldelser. De stod klar og ventede på os da vi landede, og vi blev kørt til hotellet i en rigtig lækker, stor bil. Fornem måde at starte turen på og så kostede det kun 240 kr. for den lange tur 🙂 de kan klart anbefales, de er så søde og hjælpsomme og chaufføren var så rar og hyggelig at tale med på turen. Vi valgte iøvrigt at booke dem igen da vi skulle køre til Patong. De har desværre ikke en hjemmeside, men man kan finde dem på facebook og booke derigennem: Boss – cheaper than hotel (lad jer ikke snyde af det fjollede navn)

IMG_2572

Hotel:
Vi brugte rigtig lang tid på at lede efter det helt rigtige hotel. Når man rejser så langt, så skal man også bo ordentligt 🙂 samtidig skulle det ikke være på et resort hvor man lå langt væk fra byen. Vi faldt over et hotel som lå 100 meter fra stranden og 3 minutters gang fra hovedgaden i Khao Lak. Jeg kan næsten ikke sige nok pæne ting om det her hotel. Det var helt ny-istandsat og alt var så pænt og rent. Personalet var utrolig flinke og hjælpsomme, og selvom vi kom næsten 6 timer før vi kunne tjekke ind, fik vi alligevel lov til at få værelset. Jeg er så glad for at vi valgte netop dette hotel, det lå helt perfekt!
Læs mere om det her: The Leaf Oceanside

The leaf oceanside 1The leaf oceanside 3The leaf oceanside 4The leaf oceanside 5

Jeg vender tilbage mere mere 😉

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand part 1 - Khao Lak, Phang Nga