Maj måned på Instagram

bareMinerals

Jeg har aldrig været en læbestift-pige. Jeg havde en eller anden ide om at de var forbeholdt ældre, søde damer 🙂 men jeg er nok nødt til at tage det i mig igen.. efter mange år med lipgloss som klistrer, dufter dårligt og kunstigt, og egentlig ikke giver farve eller holder særlig godt, så er jeg faktisk begyndt at blive lidt fan af det der læbestift. Jeg er dog stadig mega farvekræsen. Men det var jeg nu også med lipgloss. Jeg er bedst til de lidt neutrale, rosa og nude farver. Det er udelukkende fordi jeg synes at de klæder mig bedst, for jeg er (i smug) ret misundelig på dem der kan bære en hidsig pink eller flot, dyb rød farve.

IMG_2674 IMG_2675 IMG_2678

Jeg har invisteret i 2 nye, fra bareMinerals. Farvene er helt som de plejer 😉 og som alt andet makeup jeg har ejet fra bareMinerals, så er disse også fantastiske. De er super pigmenterede, og lægger sig flot på læben. De holder ganske udemærket og de har ikke den der lidt damet lugt, som jeg nogle gange synes at læbestifter kan have. Og sidst men ikke mindst, så er indpakningen SÅ smuk. Meget enkel og elegant. Og en lille smule Marc Jacobs agtig 😉

bareMinerals Marvelous Moxie Be Free  //
bareMinerals Marvelous Moxie Speak Your Mind

IMG_2676 IMG_2679 IMG_2681 IMG_2682

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj måned på Instagram