Miniferie i Berlin

Mere miniferie i Berlin

Der er så mange historiske seværdigheder i Berlin at man skal sætte god tid af og investere i et par gode gåsko hvis man vil gå rundt og se dem alle. Der kommer flere billeder af de andre steder, men jeg syntes egentlig at Muren fortjente et indlæg for sig selv.

Jeg vil ikke remse hele historien om Muren op, den kender de fleste vist 🙂 men jeg vil virkelig gerne vise hvor smuk jeg syntes den kunne se ud. Jeg havde forventet noget helt andet end det der mødte mig. Nu gjorde solen jo også det hele lidt pænere, men det var en mærkelig følelse at stå og kigge på noget som var så råt og flot (lille torsdagsrim, værsgo) – og samtidig stå med gåsehud.

Derudover var jeg faktisk ikke klar over at man kunne støde på muren så mange steder i byen. Nogle steder var der store dele af den, andre igen var det bare en meters mur der stod helt ensomt som en påmindelse om hvad der engang, for ikke så lang tid siden, var sket.

Til dem der har rigtig gode ben, så kan man faktisk følge Murens “rute” rundt i Berlin. Den er markeret hele vejen rundt i byen med brosten, der er lagt som på det første billede herunder.

IMG_41491

IMG_4140

IMG_4141

IMG_41421

IMG_41431

IMG_41451

IMG_4211

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniferie i Berlin