Onsdagsoutfit inspiration

Update på test af MK olier

Måske nogen kan huske at jeg startede på at teste MK olierne sidste år? Det var lige inden december gik igang, og måske det, set i bagspejlet, var et fjollet tidspunkt at teste om ens sukkertrang kunne nedsættes. Svaret er nemlig umiddelbart at det kunne den ikke. Der skal sgu mere end lidt olie til at klare den 🙂

Jeg er faktisk stoppet med dem igen. Det gjorde jeg efter 4 uger, og grunden er noget som enkel som at jeg ikke følte at jeg oplevede nok fordele i forhold til hvor grimt det smagte. Og så er der nok nogle der vil mene at man (jeg) er en smule sart, og det vil jeg slet ikke afvise. Men blandingen af konsistensen fra olie samt smagen fra juicen fungerede simpelthen ikke for mig. Jeg stod dagligt og skyllede efter med kakao, som viste sig at være det bedste til at fjerne smagen hurtigt.

MK olier

Jeg følte ikke at min sukkertrang forsvandt, jeg kunne ikke mærke nogen forskel på min hud og jeg syntes generelt ikke at der skete det store. Det eneste jeg synes at kunne mærke, var at jeg ikke fældede så meget i den periode.. lidt random, men hvis man har det problem normalt så kan olien måske hjælpe lidt der 🙂

Jeg tror dog at jeg vil foretrække en almindelig fiskeolie-pille i stedet 🙂

Skulle man dog have lyst til at prøve, så kan olierne købes her (de kommer også på tilbud når Magasin kører -20%, hvilket de jo efterhånden gør ret tit).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdagsoutfit inspiration