Onsdagsoutfit inspiration

Sund morgenmad

Nå men så er vi igang med det der 2016.. jeg havde enormt meget energi i morges da jeg vågnede. Så meget, at jeg besluttede mig for at stå lidt tidligere op og lave morgenmad i stedet for at købe en yoghurt inde på arbejde. Jeg kan så afsløre at energien her kl. 09.11 er helt væk igen. Som i fuldstændig. Og jeg synes faktisk jeg fortjener en lille lur. Eller et stykke chokolade.

Men, jeg har besluttet mig for at forsøge at være bare en smule sundere. Det er lidt som om at den der måned med slik, fed mad og vin har sat sig en smule. Den værste dag at starte ud på den slags er første hverdag efter nytår, så det er selvfølgelig den dag jeg har valgt:) det resulterede i nedenstående, ret nemme, og virkelig lækre morgenmad.

Opskrift:
2 æg
Spidskål
Skinke (rester af røget skinke som jeg lavede igår aftes)
Dijon sennep

2 æg piskes sammen og hældes på en meget varm pande med en smule olie. Lad æggene ligge til de bliver til en fin pandekage. Smør dijon sennep på og fordel lidt spidskål (eller andet grønt du har liggende) og lidt skinke. Haps – velbekomme og rigtig god mandag til jer 🙂

morgenmad æggepandekager

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdagsoutfit inspiration